3/2/1 Гарнитури
Версаче

Тесла

Димензии:
2Х 3-тросед: L 241 х W 94 х H 73 cm
1-фотелја: L 87 х W 80 х H 77 cm

ОписГарнитура со два троседа и фотелја изработена во висококвалитетен штоф. Со златни апликации на целата гарнитура
Боја: Црно со златно
Цена: 91.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи