3/2/1 Гарнитури
Трува

Димензии:
2  x  Тросед: 240 x 97 x 93 cm
Фотелја: 81 x 95 x 95 cm
Опис: Сет од 2 троседи и една фотелја. Модерна и удобна гарнитура со едноставен дизајн. Механизми на потпирање на главата на троседите. (ротација наназад). Метални ногари.

Изработка: Гарнитурата се изработува во висококвалитетен штоф во најразлични бои и дезени
Цена: 80.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи