3/2/1 Гарнитури
Тесла

Тесла

Димензии:
3-Тросед: 215 x 100 x 80-100 cm
2-Двосед: 190 x 100 x 80-100 cm
Фотелја: 115 x 100 x 80-100 cm
ОписВисочина на седиште: 40 cm; Длабочина на седиште: 50 cm; Механизам: Фиксна; Седиште: Сунѓер ES-32;
Цена: 61.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи