3/2/1 Гарнитури
Прада

Димензии:
2  x  Тросед: 225 x 95 x 80 cm
Фотеља: 85 x 85 x 90 cm
Опис: Сет од 2 троседи и една фотеља. Модерна и удобна гарнитура со едноставен дизајн. Механизми на троседите за спиење. Дрвени ногари.

Изработка: Гарнитурата се изработува во висококвалитетен штоф во крем боја.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи