3/2/1 Гарнитури
Одеа

Димензии:
2  x  Тросед: 245 x 95 x 82 cm
Фотеља: 90 x 90 x 82 cm
Опис: Сет од 2 троседи и една фотеља. Модерна и удобна гарнитура со луксузен  дизајн.  Златни ногари.

Изработка: Гарнитурата се изработува во висококвалитетен штоф во сива боја
.
Цена: 83.900 денари
Промотивна цена: 69.955 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи