3/2/1 Гарнитури
Гучи

Димензии:
2  x  Тросед: 236 x 90 x 81 cm
Фотелја: 80 x 80 x 91 cm
Опис: Сет од 2 троседи и една фотелја излаботена од штоф. Сребрена лајсна на долниот дел на сите елементи
Цена: 95.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи