3/2/1 Гарнитури
Бугати

Бугати

Димензии:
2Х 3-тросед: L 235 х W 100 х H 73 cm
1-фотелја: L 90 х W 90 х H 90 cm
ОписГарнитура со два троседа и фотелја со метални ногари, изработена во висококвалитетен штоф, која зрачи со луксуз и софистицираност
Цена: 132.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи