3/2/1 Гарнитури
Бугати Мондиви

ВИЗИОН

Димензии:
2Х 3-тросед: L 240 х W 110 х H 93 cm
1-фотелја:  L 97 х W 97 х H 101 cm
ОписГарнитура со два троседи и фотелја изработена во висококвалитетен штоф. 
Боја: Избор на боја

Цена: 82.300 денари
Саемска цена: 74.070 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи