3/2/1 Гарнитури
Асја

Димензии:
2  x  Тросед: 235 x 80 x 90 cm
Фотелја: 71 x 75 x 94 cm
Опис: Сет од 2 троседи и една фотелја. Модерна и удобна гарнитура со едноставен дизајн.
Цена: 89.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи