3/2/1 Гарнитури
Арес

Димензии:
2  x  Тросед: 248 x 105 x 96 cm
Фотеља: 90 x 80 x 98 cm
Опис: Сет од 2 троседи и една фотеljа. Модерна и удобна гарнитура со едноставен дизајн. Механизми на наслоните за зголемување на седечкиот дел на троседите. Златни ногари.

Изработка: Гарнитурата се изработува во висококвалитетен штоф во најразлични бои и дезени

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи