Tрпезариски маси и столови
трп. маса Валентина

Димензии: 209 х 104 х 87 cm
Боја: Бела со црно
Опис: Трпезариска маса изработена од медијапан и црна  плотна. Елеганција. Луксуз и Префинетост.
Цена: 37.040 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи