Tрпезариски маси и столови
трп. маса Прада

Трпезариска маса Прада
Димензии: 130+(2x37) x 80 x 79 cm
Опис: Трп. маса изработена од МДФ и дрвени ногари. Механизам за продолжување од двете страни, дополнето со фиоки за складирање за прибор за јадење.
Цена: 29.900 денари

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи