Tрпезариски маси и столови
Tрп. маса Вела

Vela


Димензии:  200 x 100 x 77 cm
Боја: Светло Сива со Орев
Опис:  Лице изработено од МДФ и корпус од иверка.
Цена: 33.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи