Tрпезариски маси и столови
Tрп. маса Тања


Димензии: 208 x 95 x 78 cm
Боја: Орев со Капучино
Опис: Трпезариска маса изработена од високо квалитетна иверка со дебелина 18мм.
Цена: 23.900 денари
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи