Tрпезариски маси и столови
Tрп. маса Севиља

Sevilla


Димензии:120 x 68 x 41 cm
Боја: Орев со Капучино
Опис: Лице изработено од МДФ со дебелина 22 мм и корпус од иверка со дебелина 18 и 25 мм.

Врвен квалитет, безкомпромисна изработка и избор на најдобри материјали се вградени во секоја парче од оваа колекција, давајќи му на вашиот дом топлина и елеганција.
Цена: 36.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи