Tрпезариски маси и столови
Tрп. маса Сандор

Bronze

Димензии:  160(+60) x 90 x 75 cm

Опис: Трпезариска маса изработена од фарбан медијапан во бела боја со метални заоблени ногари.

Цена: 41.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи