Tрпезариски маси и столови
Tрп. маса Карла

Polo


Димензии:  214 x 95 x 76,5 cm
Боја: Бела со Црна
Опис: Изработено од иверка со дебелина од 18 и 25 милиметри. Метални ногари.
Цена: 24.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи