Tрпезариски маси и столови
Tрп. маса Карла

Polo


Димензии: 200 x 96 x 79 cm
Боја: Бела со Темен Орев
Опис: Лице изработено од МДФ и корпус од иверка
Цена: 25.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи