Tрпезариски маси и столови
Tрп. маса Густо

Gusto

Димензии:  208 x 100 х 78
Опис: Маса изработена од високо квалитетни материјали, која совршено ќе се вклопи во секој простор

Цена: 47.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи