Tрпезариски маси и столови
трп. маса Гучи

Димензии: 209 х 100 х 77 cm
Боја: Слонова коска со Никел
Опис: Трпезариска маса изработена од специјален медијапан со посебна постапка со што се добива уникатна структура на медјапанот. Површина изработена од висококвалитетна фолија која е отпорна на вода, влага и удар. Со сребрени апликации.
Цена: 30.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи