Tрпезариски маси и столови
трп. маса Џет

Трпезариска маса Џет
Димензии: 140-180 х 80 х 76 cm
Опис: Трп. маса изработена од фарбан медијапан висок сјај, плотна од фарбано стакло и инокс основа.
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи