Tрпезариски маси и столови
трп. маса Бугати

Димензии: 168 (+32) х 92 х 79 cm
Боја како на сликата
Опис: Трпезариска маса изработена од медијапан со бакарни ногари. Масата има мех. за пуштање.
Оваа трп маса ќе Ви овозможи да ја нагласите декорацијата на Вашиот трп. престој благодарение на нејзините совршени детали.
Цена: 36.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи