Tрпезариски маси и столови
трп. маса Арес


Димензии: 200 х 46 х 70 cm
Боја:
- Орев со Златна
- Бела со Златна
Опис: Трпезариска маса изработена од медијапан во орев фурнир и бел МДФ.
Со две масивни ногари и златни апликации на плотната.


Трпезариска маса изработена од специјален медијапан со посебна постапка со што се добива уникатна структура на медијапанот. Површина изработена од виококвалитетна фолија која е отпорна на вода, влага и удар. Со златни и сребрени апликации.
Цена: 27.120 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи