Tрпезариски маси и столови
трп. маса Алмира

Димензии: 200 х 100 х 77 cm
Боја како на сликата
Опис: Фиксна трпезариска маса изработена од медијапан висок сјај со златни хромирани ногари. Трп. аса која ќе Ви овозмоќи да ја нагласите декорацијата на вашиот престој благодарение на златните детали. Луксуз и префинетост.
Цена: 65.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи