Tрпезариски маси и столови
трп. маса 7020

Димензии: 156(+40) x 91 x 78 cm
Опис: Трп. маса изработена од МДФ во орев фурнир со механизам за продолжување. Најново од колекцијата со метални ногари во златна боја.
Цена: 20.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи