Tрпезариски маси и столови
трп. маса 7000

Трпезариска маса 7000
Димензии: 150(+37) x 90 x 79 cm
Опис: Трп. маса изработена од МДФ во орев фурнир со декоративни елементи. Фиока од едната страна  и механизам за продолжување од другата страна на масата. Црни метални ногари.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи