3/2/1 Гарнитури
Toрино

Димензии:
2  x  Тросед: 232 x 99 x 90 cm
Фотеља: 83 x 80 x 91 cm
Опис: Сет од 2 троседи и една фотеља. Модерна и удобна гарнитура со едноставен дизајн. Троседите имаат механизам за спуштање.

Изработка: Гарнитурата се изработува во боја на штоф или еко-кожа по Ваш избор.
Цена: 71.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи