Лежаи
Tino

Tino 160 / Tino 180
Димензии: 
 197 / 217 х 202 х 117 cm 

Висина: 35 cm
 
Боја: Супер  функционален француски лежај со механизам за кревање од страните. Максимално искоритување на просторот, а истовремено голема елеганција и удобност.

Цена за димензија 160х200: 32.900 денари 
Цена за димензија 180х200: 34.900 денари 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи