3/2/1 Гарнитури
Виченца

Виченца

Димензии:
3-Тросед: 195 x 76 x 84 cm
2-Двосед: 146 x 76 x 84 cm
Фотелја: 91 x 75 x 94 cm
Опис: Гарнитура изработена од високо квалитетен штоф со 5 релакс механизми
Цена: 92.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи