3/2/1 Гарнитури
Ема

Ема

Димензии:
3-Тросед: 207 x 102 x 104 cm
2-Двосед: 165 x 102 x 104 cm
Фотелја: 107 x 102 x 104 cm
ОписМеханизам: Латофлекс на тросед Седиште: Сунѓер HR-35 деб. 16 cm Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно Наслон: Полнење на наслон со силиконски ‘снегулки’ – вата Подлога под наслон: Еластична гуртна за наслон Ногари: Пластични, аголни
Цена: 75.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи