Лежаи
Риксос

 

Димензии Риксос 160/180: 165/185 x 220 x 122cm
Висина: 37 cm
Боја: Сива / Песочна / Зелена
* со механизам за подигање на душекот и дополнителен простор за складирање.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи