3/2/1 Гарнитури
Перла

Димензии:
2x Тросед: 253 x 95 x 75 cm
Фотеља: 80 x 80 x 94 cm
Опис: 3/3/1 сет. Модерна, а истовремено класична гарнитура со метални ногари изработена во боја по Ваш избор.
Maтеријал: Штоф
Цена: 64.900 денари


 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи