Релакс Фотелји
Парадајс

Димензии: 75 x 94 x 103 cm
Боја: Крем
Изработка: Фотелја со електричен релакс механизам, изработена од еко кожа. Вклучен USB приклучок.

Цена: 30.900 денари


 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи