Релакс Фотелји
Осло

Димензии: 75 x 95-158 x 100-79 cm
Боја: Сива / Kрем
Изработка: Фотелја со механички релакс механизам, изработена од високо квалитетен штоф.

Цена: 25.300 денари


 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи