Релакс Фотелји
Лукс

ЛУКС со Релакс мануелен механизам
Димензии: 86 x 95-160 x 84-105 cm
Боја: Светло Сива / Темно Сива / Крем / Сина
Изработка: Удобна фотелја со релакс механизам, изработена од високо квалитетен штоф. Релакс механизам со механичка функција.

Цена: 28.900 денари
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи