Релакс Фотелји
Лумпур

Таурус
Димензии: 70 x 85-146  x 95-110 cm
Боја: Кафена / Светло Сива
Изработка: Релакс Фотелја изработена во виококвалитетен штоф.
Погодна за мали простори и со мануелен релакс механизам. 

Цена: 20.600 денари

 


 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи