Лежаи
Марчело

Опис: Клик-Клак механизам на лежај, метални црни ногари.
Димензии: 172 х 230 х 127 cm    
Висина на лежај: 45cm
Боја: Избор на боја


Цена: 27.900 денари  
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи