Лежаи
Маџестик

Опис: Тапациран лежај изработен од висококвалитетни материјали, со механизам за подигање. Функционален и удобен овој лежај е совршен за вашата спална соба.
Димензии: 214 x 164 x 128 cm (за душек 160х200) ; 214 x 184 x 128 cm (за душек 180х200)
Боја: Светло кафена


Цена: 28.900 денари (160х200) ; 
Цена: 30.900 денари (180х200) ;

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи