Лежаи
Лексус

Опис: Тапациран лежај изработен од висококвалитетни материјали, со механизам за подигање. Кај овој лежај функционалноста и благородноста се претставени заедно.
Димензии:  202 х 164 х 118 cm (за душек 160х200) ; 202 х 184 х 118 cm(за душек 180х200)
Боја: Светло кафена


Цена: 39.900 денари (160х200) ; 
Цена: 42.900 денари (180х200) ;

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи