Лежаи
Даријан француски

Опис: Клик-Клак механизам на лежај, пластични ногари.
Димензии: 175 х 218 х 105 cm   
Висина на лежај: 45cm
Боја: Избор на боја


Цена: 30.900 денари  
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи