Лежаи
Беал

Опис: Tапациран лежај изработен од висококвалитетни материјали, со механизам за подигање. Кај овој лежај функционалноста и благородноста се претставени заедно. Со златни апликации на таблата и пластични ногари.
Димензии: 216 x 164 x 131 cm (за душек 160х200) ; 216 x 184 x 131 cm(за душек 180х200)
Боја: Кафена


Цена: 38.900 денари (160х200) ; 
Цена: 41.900 денари (180х200) ;

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи