Лежаи
Комформ

Димензии за душек: 160 x 200 cm
Надворешни димензии: 173 х 211 х 122 cm
Боја: Кафена / Сива
Со механизми за подигање и дополнителен простор за постелина.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи