Лежаи
Eлеганс

Димензии за душек: 180 x 200 cm
Надворешни димензии: 213 х 211 х 146 cm
Со механизми за подигање и дополнителен простор за постелина.
 

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи