Формулар за контакт

Пополнете го формуларот за контакт и испратете ни ја вашата порака
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Производите на МОНДИВИ се достапни во:

САЛОН ВИНИЦА
033/ 362-511
maloprodazba@mondivi.mk
САЛОН БИТОЛА:
047/ 488-599
047488599@mondivi.mk
САЛОН КУМАНОВО:
031/ 415-066
031415066@mondivi.mk
САЛОН ПРИЛЕП:
048/402-426
048402426@mondivi.mk
САЛОН СКОПЈЕ:
02/ 2700-513
022700513@mondivi.mk
САЛОН КАВАДАРЦИ:
043/ 416-417
043416417@mondivi.mk
САЛОН ВЕЛЕС:
043/ 222-282
043222282@mondivi.mk

Адреса:

ул. Марксова бр. 23 2310
Виница, Македонија

Е-mail:

info@mondivi.mk