Комоди
 Вела

Димензии: 209 x 44 x 54,5 cm
Боја: Бела со црна
Изработка: Иверка со дебелина од 18 и 25 милиметри. Метални ногари.

Цена: 32.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи