Комоди
Valensia

Димензии: 217 x 52 x 64 cm
Боја:  Орев крем
Изработка: ТВ комода изработена од високо квалитетни американски фурнир со декоративни елементи. Модерен и луксузен дизајн за Вашиот нов дневен престој. 

Цена: 23.052 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи