Комоди
Roma

Димензии: 220 x 75 x 52 cm
Боја: 
- Aнтрацит со Светло Сива
- Светло Сива со Златна
- Светло Сива со Никел
Изработка: ТВ комода изработена од специјален медијапан со посебна постапка со што се добива уникатна структура на медијапанот. Површина изработена од виококвалитетна фолија која е отпорна на вода, влага и удар. Со златни и сребрени апликации.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи