Комоди
Bugatti

Димензии: 223 x 47 x 65 cm
Боја:  Како на сликата
Изработка: ТВ комода изработена од МДФ со декоративни бакарни елементи, бакарни ногари и рачки. Модерен и луксузен дизајн за Вашиот нов дневен престој.

Цена: 36.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи