Комоди
Ares

Димензии: 222 x 50 x 59 cm
Боја: 
- Орев
- Бела
Изработка: ТВ комода изработена од МДФ со декоративни елементи. Апликација од камин на средината, две вратички сп меко затворање и златни ногари.

Цена: 40.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи