Комоди
Тања

Димензии:  208 x 44,5 x 63 cm
Боја: Капучино со орев
Изработка: Изработена од иверка со дебелина 18 мм. Метални ногари.

Цена: 29.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи